Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Braila

Case De Vanzare Braila. ► containere de vanzare si de inchiriat : Toate tipurile inchiriere (103) vanzare (163). Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Anunturi imobiliare case de vanzare. 2:19 traian tabacu 12 822 просмотра.

Este situata central la soseaua principala, are racord de apa in casa si toate camerele au sobe teracota. Living, 4 dormitoare, bucatarie, 2 bai, garaj, toate utilitatile. Casa este din cărămidă, p+e, la etaj suprafață utila de 53 m pătrați, compusa din 2 dormitoare, 1 camera zi, 1 baie, 1 bucătărie casa de vanzare la cheie in localitatea lanurile, sup 1000 mp cu deschidere de 18 ml, strada asfaltata, apa curenta + put forat cu hidrofor. ► super oferta ◄ preturi de la i3oo e containere noi. Cauți o casa în braila?

Vand Casa Braila Brick7 Proprietati
Vand Casa Braila Brick7 Proprietati Source from : http://imobiliare.brick7.ro/Vand+Casa+Braila
Toate tipurile inchiriere (103) vanzare (163). Anunturi case de vanzare braila. Proprietate compusa din casa de caramida si fundație de beton armat, cu vand casa cu sp comercial in braila cartier chercea str principala langa profi idea. Case container second hand braila. Casa este din cărămidă, p+e, la etaj suprafață utila de 53 m pătrați, compusa din 2 dormitoare, 1 camera zi, 1 baie, 1 bucătărie casa de vanzare la cheie in localitatea lanurile, sup 1000 mp cu deschidere de 18 ml, strada asfaltata, apa curenta + put forat cu hidrofor.

Intră pe pagina domina.ro cu case și vile de vânzare în braila.

Ai o proprietate de vanzare sau pentru inchiriere? Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia. Anunturi imobiliare cu case de vanzare in braila pe cel mai bun site de nica publiciate online cu case de vanzare braila. ► containere de vanzare si de inchiriat : Pe langa acestea gasesti si case de vanzare, apartamente, terenuri, camere.

Anunturi imobiliare cu case de vanzare in braila pe cel mai bun site de nica publiciate online cu case de vanzare braila. Toate tipurile inchiriere (103) vanzare (163). Apartamente case&vile spatii industriale spatii comerciale hale&depozite birouri spatii garsoniere terenuri. Livram orice tip de containere locuit in braila. 15829 apartamente 6844 case / vile 3080 garsoniere 6399 terenuri 28158 oferte de vanzare 5946 oferte de inchiriat.

Chercea Case De Vanzare 2 Camere In Braila Compariimobiliare Ro
Chercea Case De Vanzare 2 Camere In Braila Compariimobiliare Ro Source from : https://compariimobiliare.ro/case-vile-de-vanzare/braila/chercea/2-camere
Mai multe detalii la telefon 0752065122. Imobiliare » case de vanzare. Anunturi case de vanzare braila. De vanzare casă p+m , zona islaz, constructie finalizata 2019. Apartamente de vanzare (2) case de vanzare (0) garsoniere de vanzare (0) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0).

Judet vaslui bucuresti ilfov bacau braila brasov buzau calarasi caras severin cluj constanta dambovita galati giurgiu.

Casa este din cărămidă, p+e, la etaj suprafață utila de 53 m pătrați, compusa din 2 dormitoare, 1 camera zi, 1 baie, 1 bucătărie casa de vanzare la cheie in localitatea lanurile, sup 1000 mp cu deschidere de 18 ml, strada asfaltata, apa curenta + put forat cu hidrofor. Zona beneficiaza de acces facil catre toate cartierele orasului braila, atat cu masina personala cat si cu mijloacele de transport in comun. Anunturi imobiliare cu case de vanzare in braila pe cel mai bun site de nica publiciate online cu case de vanzare braila. Cauți o casa în braila? Vezi 635 rezultate pentru case de vanzare braila la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 3.557 eur.

Constructii si amenajari | 0 comentarii. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Cauta 136 oferte imobiliare de vanzare in braila. 2:19 traian tabacu 12 822 просмотра. Azi 06:47 172 m2 | 6 camere.

Case Vile De Vanzare Vădeni Brăila Anunturi Imobiliare Ro
Case Vile De Vanzare Vădeni Brăila Anunturi Imobiliare Ro Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/braila/vadeni
Anunturi case de vanzare braila. 12 000 eur 19 900 eur. De vanzare casă p+m , zona islaz, constructie finalizata 2019. Proprietate compusa din casa de caramida si fundație de beton armat, cu vand casa cu sp comercial in braila cartier chercea str principala langa profi idea. Case și vile de vânzare braila.

Anunturi imobiliare cu case de vanzare in braila pe cel mai bun site de nica publiciate online cu case de vanzare braila.

Judet vaslui bucuresti ilfov bacau braila brasov buzau calarasi caras severin cluj constanta dambovita galati giurgiu. Imobiliare » case de vanzare. Livram orice tip de containere locuit in braila. 58 de case/vile de vanzare in braila, judetul braila, pe imobiliare.ro. Case de vânzare din românia.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Braila"