Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Fiul Lui Andrei Plesu

Fiul Lui Andrei Plesu

Acesta era filat de autorități încă de anul trecut. Surse judiciare au declarat pentru news.ro că mihai pleşu a cunoscut suspecţii din iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mihai pleșu, fiul filozofului andrei pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. Ma trezeste in fapt facebook. El mai spune și că în momentul în care a fost luat de anchetatori era cu copilul său.

Fiul Lui Andrei Pleșu Prins Cu Droguri Acasă Ar Fi Vandut țigări Cu Cannabis La Petreceri Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fiul-lui-andrei-plesu-prins-cu-droguri-acasa-ar-fi-vandut-tigari-cu-cannabis-la-petreceri.html
El va fi cercetat sub control judiciar pentru acuzația de trafic de droguri de mare risc. In urma unei actiuni comune a politistilor antidrog din iasi si bucuresti, au fost gasite 500 g canabis, ecstasy si ciuperci halucinogene, scrie digi24. Şi ceilalţi 7 suspecţi au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Mihai pleșu, fiul cel mare al filozofului andrei pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane, anunță digi 24.

Mihai pleșu ea fost acuzat de trafic de droguri de mare risc. Fiul lui andrei plesu, mihai pleşu, este vizat în dosar. Fiul scriitorului andrei pleșu, mihai pleşu, a fost eliberat din arestul poliției în noaptea de sâmbătă spre duminică, și se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile.

Izolarea, teama în legătură cu acest context special, pot avea efecte copleșitoare. Fiul lui andrei pleșu, fostul ministru al culturii și afacerilor externe, are probleme mari. El mai spune și că în momentul în care a fost luat de anchetatori era cu copilul său.

Fiul Lui Andrei Plesu Suspect Intr Un Dosar De Trafic De Droguri A Fost Reţinut
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/eveniment/fiul-lui-andrei-plesu-suspect-intr-un-dosar-de-trafic-de-droguri-a-fost-retinut-18035888
Mihai pleşu, fiul scriitorului andrei pleşu, se află sub control judiciar timp de 60 de zile, conform deciziei luate pe 7 aprilie de judecători. Mihai pleșu, fiul filozofului andrei pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. Fiul lui andrei plesu, mihai pleşu, este vizat în dosar.

El e unul dintre cei 8 depistaţi, care au fost ridicaţi de mascaţi, scrie romaniatv.net.

Mihai pleșu, fiul cel mare al filozofului andrei pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane, anunță digi 24. Acesta era filat de autorități încă de anul trecut. El a ieșit din arestul ipj iași în ce acuză fiul lui andrei pleșu.

Mihai pleşu este acuzat că aproviziona o întreagă reţea de dealeri din acest oraş şi din capitală. Fiul filosofului andrei ples u, mihai, a fost pus sub control judiciar de catre magistratii ieseni. Fiul lui andrei pleșu a fost dus la audieri la biroul de crimă organizată al poliției capitalei, urmând să fie transportat la iași, acolo unde are loc ancheta principală.

Fiul Lui Andrei Plesu Vizat Intr Un Dosar De Trafic De Droguri Romania Libera
vizitati articolul complet aici : https://romanialibera.ro/actualitate/fiul-lui-andrei-plesu-vizat-intr-un-dosar-de-trafic-de-droguri-779346
Fiul scriitorului andrei pleşu a fost reţinut azi noapte pentru trafic şi consum de droguri de către procurorii diicot iaşi, transmite observator.tv. Update mihai pleşu, fiul lui andrei pleşu este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Aseară, la eliberarea din arest, a dat câteva declarații.

Mihai pleșu, fiul scriitorului și fostului ministru de externe andrei pleșu, a fost ridicat în această dimineață de către polițiști, de la locuința sa din iași.

Fiul lui andrei pleșu a fost dus la audieri la biroul de crimă organizată al poliției capitalei, urmând să fie transportat la iași, acolo unde are loc ancheta principală. Mihai pleșu, fiul scriitorului și fostului ministru de externe andrei pleșu, a fost ridicat în această dimineață de către polițiști, de la locuința sa din iași. Mihai pleșu ea fost acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Posting Komentar untuk "Fiul Lui Andrei Plesu"